Informatie voor opdrachtgevers

Op zoek naar een professional?

Heeft u een GIS-medewerker nodig voor een korte of langere periode? Moet een klus worden geklaard of een project aangestuurd? Nieuwland is specialist in arbeidsbemiddeling en detachering in de sectoren Geo-informatie, GIS & Geo-ICT. Wij behandelen veel aanvragen voor het inhuren van personeel bij o.a. Rijkswaterstaat, waterschappen, provincies, gemeenten, ingenieurs- en adviesbureaus. Ook vullen we uw tijdelijke vacatures in.

Wij bemiddelen voor functies op het gebied van projectleiding, GIS analyse, implementatietrajecten, cartografie, maken van digitale kaarten en webkaarten, modelbuilding, programmeren, stylen, digitaliseren en invoerwerkzaamheden op MBO-, HBO- en academisch niveau.

Neem contact op.

Vraag naar onze scherpe tarieven!

Onze werkwijze

Om de juiste persoon op de juiste plaats te krijgen, hanteren wij een zorgvuldige screening op kennis en kwaliteiten. Aan onze opdrachtgevers stellen wij bij voorkeur meerdere kandidaten voor. Dit om een inhoudelijke afgewogen keuze te kunnen maken, maar ook om te bekijken welke persoon het best past binnen de organisatie. We gaan uit van uw wensen bij het inhuren van GIS - personeel.

Mochten een kandidaat geschikt zijn maar niet geheel over de gewenste kennis of vaardigheden beschikken, dan kunnen wij -door onze jarenlange ervaring- in korte tijd medewerkers coachen en /of opleiden.

Werken met Nieuwland Detacheringen

informatie button Informatie aanvragen

 

Onze competenties

Werkvelden:

Databeheer, gegevensbeheer, applicatiebeheer, functioneel beheer, gis-coördinatie, projectleiding, ruimtelijke databases, software ontwikkeling, gis- / gisinternet applicatiebouw, gis - softwareontwikkeling, testcoördinatie, test uitvoering, documentatie / helpfunctionaliteit, e-learning, data-op-orde trajecten, BGT / BAG, consultancy.

Pakketkennis:

ArcGIS, Autocad, IRIS, ArcObjects, ArcSDE, FME, Modelbuilder, ArcMAP, ArcGIS Server, ArcFM UT, Oracle, GE Smallworld, Magik, Intwis, Ultimo KernGIS, Micro Station, Python, SQL/MySQL, PostGIS, GeoSticker, GeoServer, Postgressql, Mapserver, WebGIS Publisher, Spatial Analist, 3D Analist, Open Layers, INSPIRE, GeoWiki, Google-maps API

Programmeerkennis:

Python, VB.NET, C#, Java, Avenue, Visual Studio, C++

Tags:

GIS, geo-informatie, geo-voorziening, gis-analyse, geodata, vacature, gis-medewerker, projectleiding, inhuur van personeel.

Daarnaast kunnen we ook uw personeel nascholen of bijscholen op het gebied van  GIS en Geo-informatieGa voor de meest actuele informatie naar onze nieuwe site.

nieuwlandgeo.nl

WWW.NIEUWLANDGEO.NL

 

Werken aan beter beheer

Ferdie werkte een lange periode bij Rijkswaterstaat (RWS) aan de invoering van een softwarepakket ten behoeve van onderhoud en beheer.
Het softwarepakket beoogt de communicatie tussen de onderhoudsaannemer(s) en RWS te vergemakkelijken.

Lees verder »

Gevarieerd en uitdagend werk

Natura2000 is een instrument om verlies aan biodiversiteit te voorkomen. Mooi als je daar aan mee mag werken. Pim, medewerker van Nieuwland, was gedetacheerd bij de Waterdienst van Rijkswaterstaat in Lelystad.

Lees verder »

Sterke specialisten

Water: Soms hebben we teveel, soms te weinig. Waterschappen hebben de taak te zorgen voor veiligheid, schoon water en droge voeten.

Daarvoor werken ze aan het beheer en onderhoud van dijken, stuwen, sloten, gemalen en rioolwaterzuiveringsinstallaties.

Lees verder »